Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H80a64n54a 75V39l27k19o96v14á

22. 1. 2019 19:27

Nejspíš prožíváte nějakou krizi a spokojená byste nebyla ani jako vyučená zaměstnaná dělnice. V této chvíli.

Složenky a nájem není tak těžké platit pokud máte práci a té je aktuálně dost...

Jen se mi zdá zbytečné zahodit ty čtyři roky života těsně před finišem.

"Papír" (diplom) máte na dosah a nevíte k čemu všemu se Vám v budoucnosti může hodit. I kdybyste nebyla ani učitelkou ani spisovatelkou.

Zaměstnávám brigádně studentky a holky z pajdáku většinou po třeťáku a nějakých praxích přehodnotí priority a do školství se nechystají. Nicméně titul si dodělají.

Jedna moje kamarádka učila před mateřskou, na mateřské a při další výchově dětí si vydělává časově flexibilnějšími korekturami textů.

P.S. a pokud Vás to na střední k pivu netáhlo, asi byste ho tenkrát nedokázala docenit. Takže jste zase o tolik nepřišla.

2 0
možnosti
Foto

Je rozhodně zajímavé, že několika desítkám /tisíc/ občanů tohoto státu, kteří ani nebyli schopní dokončit povinnou základní školu, vůbec nijak v jejich dospělém věku rozhodně nepřipadá, že by věděli, co jsou to nějaké existenční problémy. ;-O

0 0
možnosti
IL

I18v24a15n35a 51L28a47n68c13e

22. 1. 2019 18:13

Neuspěch neni hanba, hanba je nic nezkusit. Každým omylem se můžete něco naučit. Zabít se můžete později, až třeba v devadesáti, až zjistíte, že opravdu všechno, co jste udělala, nestálo za nic. Každý den má smysl žít, musíte myslet na lidi, kteří Vás mají rádi a potebují Vás.VVVR^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Má známou, která po šesti letech studia medicíny přišla na to, že doktorkou být nechce. Zkoušky dělala v termínu za 1-2 a dotáhla to až ke státnicím. Po dvou státnicích, přišlo vyhoření a konec. Rok se hledala a dnes žije šťastný život, ve kterém dohání co zameškala. Jezdí po světě, poznává nová místa, nové lidi, ale jak se jí zeptáme, jestli si to nechce dodělat, hned se naježí.

0 0
možnosti
VN

No, nezbývá... než bojovat ... Celý život s něčím bojuji... teď třeba ke stáru s PC. A jsem ráda neboť si tady mohu přečíst zajímavá povídání o životě ...

Zavrhla jsem chytrý telefon, a myslím, že na něj ještě dojde ...

Taky jsem na sebe byla pyšná, když jsem po šedesátce zvládla internetové

bankovnictví, když mi klidně po deseti letech česká banka změnila system na

George ... A to mi nějak nejde, že bych už se to nenaučila ?

Prostě život je boj, a chvilkama je i krásnej ... R^

1 0
možnosti
Foto

J57a91n57a 16M67a82j28o14v48á

22. 1. 2019 18:12

Naučíte se, Vlasti, věřím tomu. Chytré telefony mají svoje klady. Bude vám fajn, až budou chodit fotočky vnoučat přímo do dlaně. George? Zabydlí se u vás. Uvidíte. Fandím. R^

1 0
možnosti
Foto

každý má občas strach že nezvládne to co má před sebou-ale ono to všechno vždycky nějak dopadne-svět není dokonalý ale ani tak špatný aby nestál za to jít dál dokud to jde;-)

1 0
možnosti
EB

takové pocity přepadají občas každého... a ve skutečnosti to vůbec není tak zlé, jak se to zdá ;-) usmějte se na tu osobu v zrcadle a řekněte jí " jsi šikovná holka, mám tě ráda " :-)

2 0
možnosti
JL

Ahoj, moc fňukáte - položte si otázku: proč si tak stěžuju? Copak není na světě několik miliard lidí, kteří se mají hůř? Zkuste se odpoutat od negatvního myšlení, kupte sipříručku jak se to dělá a jak žít inteligentně, taky by bylo dobré najít si nějaký vzor - příbuzného nebo kamarádku apod. A začít....R^R^

0 0
možnosti
Foto

J66a14n15a 60M14a73j70o60v63á

22. 1. 2019 18:14

Jojo, takovou příručku mám. Jmenuje se Tramín červený, lepší je s podtitulem pozdní sběr :-))). (Je potřeba nepřehánět, netřepat a nemíchat. :-).

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS