Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I62v93a89n37a 76L89a18n13c48e

26. 1. 2019 11:59

Myslim si, ze starat se o cizi deti je vzdycky narocnejsi, nez starat se o sve deti. A je to perfektni, ze to dokazete. Fandim vam.R^R^R^R^R^R^:-)

0 0
možnosti

Nevím co k tomu říci. Myslím si, že každý by měl mít přednostně svoje děti. teprve když zplodí alespoň dvě, může říci, že vykonal něco prospěšného pro přirozenost. Pokud se stará o cizí děti, potom je to jen jakási charita. Nic podstatného světu nepřinesl. Ale také je to o schopnosti ty děti mít.

0 0
možnosti

Myslím si, že zplodit a vychovávat jsou dvě velice odlišné věci. Zplodit dvě děti a mít je může kde kdo s funkčními reprodukčními orgány, ale starat se o ně a vychovávat je, to je věc úplně jiná. I kdyby to byla charita (což není, je to práce jako každá jiná), nevidím na tom nic špatného a světu nepřínosného. Charita byla vždy přínosná a výchova dětí také. To, že se jim snažím vštípit nějaké návyky, snažím se je donutit samostatně přemýšlet nejen nad otázkami z učebnice, ale taky nad svými vlastními rozhodnutími, mi připadá jako poměrně záslužná práce.

3 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Proč psát? Protože je to lepší, než mluvit.

Seznam rubrik